26.10.2022 syntyneestä FOURIDOLS ELEGANT -pentueesta (1+2),  uros pentu kävi 12 vko rokotuksella ja samalla huomattiin, että toinen palleroista olikin kadonnnut. Muutoin pentueen ainut Urospentu

💙 FOURIDOLS ELEGANT CHARMER 💙  "Elmo" on nimensä mukaisesti varsinainen hurmuri, hyvin mukavan ja reippaan luonteinen pieni komistuksen alku.

Täällä nyt seurataan tilannetta (pentu nyt 12vkoa) ja toivotaan, että sieltä vielä se toinenkin pallero pussiinsa tupsahtaisi, toki jos näin ei käy huomioidaan se pennun myyntihinnassa. Päätös siten mahdollisesta kodista tehdään tilanteen mukaan.

Mikäli sinulla ei kiire pennun hankinnan kanssa, mutta olisit kyseisestä hurmurista kiinnostunut, ole yhteydessä niin mietitään tilannetta olisiko juuri sinun koti pennulle se oikea.

Mietint%C3%A4tuokio%20uros.jpg

Etsinnässä siten rakastava koti, harrastukset sitten plussaa. Alustavat pentutiedustelut s-postilla, jossa mielellään kerrot itsestäsi, elämäntilanteestasi sekä miksi haluat juuri cavalierin/ uroksen.


Sari Reijonen / kennel Fouridols, Peltokatu 2, 83500 Outokumpu , s-posti: [email protected], puh: 044 208 2038 ( arki iltaisin klo 17 jlkn tai viikonloppuisin)

Pentue on pentutarkistettu 7 viikon iässä ilman huomautuksia ja sirutettu sekä rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Lisäinfoa yhdistelmästä sekä pentueesta blogin linkistä: https://lore-iines-pupsikat-syksy-2022.vuodatus.net/