Sari%20n%C3%A4yttelyssa.jpg

Hei!

Tervetuloa seuraamaan blogissani koiramaista elämääni Itä-Suomen Outokummussa, vanhassa idyllisessä kaivoskaupungissa. Asutamme perheineni ihan keskustan tuntumassa isohkoa omakotitaloa, reilun 2000 neliön aidatulla tontilla. 

Vähän koirahistoriaani...

Olen aina pitänyt lemmikeistä. Lapsena minulla oli hamstereita ja undulaatteja. Mummolassani oli kesäisin kanoja, kalkkunoita. ankkoja yms... Lapsuuden kodissani oli myös koira, dobermann. Myös ensimmäinen omakoira (yhdessä silloisen poikaystäväni, nykyisen mieheni kanssa) oli myös dobermann (A´dreams Papillon " Papi").Tästä luovuttuamme, mietimme todella pitkään millaisen koiran hankkisimme, tällöin perheessämme oli 2v poikalapsi ja toinen lapsi suunnitteilla, mies harrasti metsästystä ja minä nautin koiranäyttelyistä. Niin päädyimme rotuna kultaiseennoutajaan.

Saimme ensimmäisen sijoitusnarttumme Fi EE Mva Gladtail Burgundy Lace " Leisi"n (02/96 - 04/12)  jo vuonna 1996 ja siitä saakka olemme saman kasvattajan (kennel Gladtail) kanssa tehneet yhteistyötä näihin päiviin saakka. Olen saanut olla osallisena pennutuksissa, sekä nähnyt siinä sivussa kasvattajan ilon ja surun hetkiä... hyvin opettavaisia vuosia minullekin. Meillä on ollut ilo omistaa myös Leisin jälkeläisiä, Gladtail Xmas Excursion "Curre" (12/99 - 12/12) sekä Fi & EE Ch, EEV-11 Gladtail Heaven Can Wait "Candy" (04/02 - 02/15), joka oli meille varmaan näyttely- ja metsästys saralla se "ONCE IN A LIFETIME" koira.                                                                          

Ensimmäinen cavalier kingcharlesinspanieli Lacy´s One Cinderella "Cindy" muutti meille juhannuksena 2010 Veikkolasta Lacy´s kennelistä. Tämä pieni rakkauspakkaus onkin osoittautunut mitä ihanimmaksi persoonaksi ja nautiskelijaksi. Lisäksi laumaamme kuuluu tällä hetkellä cavalier sijoitusnarttu Fi Mva Radix Silk Shock Luck "Luna" ja kultainennoutaja Fi Mva Gladtail Truly Yours "Nella" sekä sijoitusnarttu Gladtail Zincerely Yours " Bella"                     

Vuonna 2012 kävin kasvattajakurssin ja siitä saakka olen haaveillut pienistä cavalierpennuista ja kun Cindy nyt jo yli 5v. ja terveystarkastettu & edelleen terveeksi todettu, yritämme tänä keväänä 2016 tehdä haaveesta totta. Kennelnimen FOURIDOLS  sain virallistettua keväällä 2015! 

ELI TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA TÄTÄ KOIRAMAISTA MATKAA, NIIN SIJOITUS KUIN MYÖS OMIEN KOIRIEN SEKÄ TULEVIEN KASVATTIEN KERA!! ♡♡